29 aprilie 2010

Cursuri PHP si Java

Desi nu sunt decat o novice in ale IT'ului, urmaresc cu interes tot ce inseamna posibilitati de dezvoltare profesionala in domeniul IT&C, de care cred ca nu mai poate scapa absolut nimeni in societatea tehnologizata in care traim astazi.

Astfel, in speranta ca intr-o zi imi voi depasi limitele impuse de mult prea multi ani de scoala pe filiera "umana", am descoperit LEC (Line Education Center), un centru specializat de training-uri si cursuri PHP, Java, Html, CSS, .ASP etc. Mi se pare una din cele mai bune si competitive oferte de pe piata, iar pe langa cursurile propuse, oamenii de acolo ofera si informatii utile (si gratuite!!) sub forma de tutoriale audio sau articole scrise.

Pentru cei interesati de un curs PHP sau Java de la LEC, exista chiar posibilitatea de a castiga un loc gratuit la unul din cursuri (incepatori sau avansati) in cadrul unui concurs propus de Evenimentestudentesti.ro, o sursa de informare pretioasa despre oportunitati de cariera si evenimente dedicate studentilor pentru toti studentii din tara dar si pentru cei care se simt "studenti si-n timpul liber", vorba sloganului lor.

Invatare placuta si cat mai distractiva!

Un comentariu:

Lasati un comentariu!