21 aprilie 2010

Noua reclama 7days

In ultima vreme am vazut o gramada de reclame proaste la teve. Incepusem sa cred ca aceasta criza economica mondiala a afectat definitiv nu numai bugetele de publicitate ci si creativitatea (sau vointa) publicitarilor.

Si apoi in week-end s-a intamplat sa vad o reclama super ok, poate cea mai buna din ultima vreme. Este vorba de o noua reclama la croissant-ul 7 days Max. Cred ca pana astazi toata lumea a vazut-o si a si remarcat-o, nu? Intr-adevar, nu mai e vorba despre acele reclame prafuite cu crema de ciocolata care curge rauri-rauri pana la a crea cel mai pufos croissant de pe piata. Thank God that is over!

In schimb mi se pare o reclama foarte.. fresh si care chiar vrea sa transmita un mesaj dincolo de calitatile nutritive ale produsului. Ca o coincidenta e un mesaj care imi place. :)

Cautand pe Youtube aceasta reclama la 7days, constat ca ea nu e de conceptie romaneasca.. ce uimire! Pentru exemplificare, iata reclama in versiunea ei..sarbeasca banuiesc. Dar astept cu nerabdare sa apara si pe la noi mai multe informatii despre ea.Cui ii mai place noua reclama 7days?