17 iunie 2010

Aerosmith La Bucuresti: mai sunt bilete!

Concertul Aerosmith la Bucuresti este unul din cele mai mari evenimente ale anului 2010, cel putin la capitolul concertelor ROCK. El se va intampla maine, 18 iunie, la Zone Arena (bulevardul Barbu Vacarescu), si face parte din turneul international Cocked Locked Ready To Rock al celor 5 hard rockeri: Steven Taylor, Joe Perry, Brad Withfort, Tom Hamilton si Joey Kramer.

Trebuie sa recunosc faptul ca sunt foarte nerabdatoare sa-i aud si sa-i vad, dar mai ales sa-mi satisfac 2 curiozitati:

- cat si ce mai poate Steve Taylor. S-ar putea sa fie printre ultimele ocazii in care Aerosmith poate fi vazuta in formula completa.
- cum arata Zone Arena. E prima data cand merg la un concert acolo si chiar ar fi misto sa avem (in sfarsit) un loc mai normal la cap pentru desfasurarea concertelor de mare amploare.

In alta ordine de idei, sunt surprinsa de faptul ca Jandarmedia Romana anunta un public estimativ de 23.000 de persoane (putin, cel mai putin). Macar nu o sa fie prea mare coada la bere! :p

Alte detalii importante:
- in deschidere canta Reamonn (Macar nu e Cargo sau Iris)
- accesul se face incepand cu ora 18.00

Si cel mai important: pentru cei care nu s-au hotarat inca sa vina, vestea buna este ca mai sunt bilete disponibile! Cel putin asa arata eventim.ro, de unde puteti inca lua bilete online (mai putin pentru Gazon B, unde locurile s-au epuizat).

Asadar ne vedem la concert!

Pana atunci, va las cu melodia mea Aerosmith preferata: Dream On




P.S.: Voi reveni si cu impresii dupa concert. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu!