29 iunie 2010

Unde emigram?

Nu vreau in nici un caz sa stric ziua celor cateva persoane care urmaresc acest blog. Si nici sa deprim pe careva cu ganduri de-astea.. "negre". De aceea nici nu mi-am intitulat acest post "De ce sa emigram?" (desi potentialul de controversa e mult mai mare nu-i asa?) ci "Unde emigram?".

Pentru ca, dupa parerea mea, fiecare dintre noi are dreptul sa creada si sa traiasca asa cum hotaraste el/ea. Iar decizia emigrarii este una cat se poate de personala si de subiectiva.

Daca va intereseaza, va pot spune si motivele mele pentru care as vrea sa emigrez. (Asta numai la cerere :P) Dar as vrea sa stiu inainte de toate, daca ar fi sa fi luat deja decizia de a emigra, in ce tara v-ati muta?

Pentru mine ar fi urmatoarele:

- Elvetia (desi am aflat recent ca e una din cele mai scumpe tari de pe planeta)
- Germania (vreau sa invat germana de cativa ani buni :P)
- pe o insula (e o "viziune" mai noua - cam de acum vreo saptamana - de cand ma gandesc la subiectul acestui post), trebuie sa fie extraordinar sa te trezesti pe malul apei in fiecare dimineata.

Asadar, care este destinatia voastra preferata si de ce? Mi-ar placea sa iasa din comentariile voastre un soi de harta a dorintelor de emigrare la Romani. Ce tare ar fi!