2 aprilie 2010

Paste Fericit!

In birou s-a instalat o atmosfera de sarbatoare. Toata lumea sta cu ochii pe ceasul care se incapataneaza sa isi incetineasca mersul chiar acum, cu cateva ore inainte de venirea sfarsitului de saptamana. Sunt sigura ca fiecare se gandeste la ceea ce va face in urmatoarele 3 zile, la Sarbatorile de Paste. La ouale inrosite, la cozonaci, la familie adunata in jurul mesei de Paste, la prieteni si distractie, la plecari departe. La cate si mai cate.

E Vinerea Mare. Aceasta zi a ajuns sa nu mai insemne mare lucru pentru mine. Nu am tinut post si nici nu am fost la Biserica. Pe de alta parte, nu e nevoie de toate acestea pentru a simti o mica parte din Spiritul Pastelui. In anii copilariei si adolescentei mele, Pastele a insemnat mereu un timp pretios petrecut alaturi de cei dragi. Un timp plin de bunatate si de bucurie in suflet. Un moment de liniste interioara in clipa in care primeam Lumina de la miezul noptii. Un prilej bun de a ma gandi la lucrurile bune din viata mea si la ceea ce pot face pentru a fi un om mai bun. Spiritul Pastelui inseamna pentru mine recunostinta, bunatate si speranta.

Este primul an in care voi petrece Pastele in Bucuresti. Si nu vreau sa pierd nimic din ceea ce inseamna Pastele pentru mine. Voi fi cu inima alaturi de cei dragi si voi incerca sa fac acea clipa de liniste interioara sa dureze un an intreg!

Va doresc tuturor un Paste Fericit, plin de caldura si bucurie in suflet.

Si pentru ca Pastele este un timp al bunatatii si al iertarii, dar si un timp pe care fiecare il traieste cu propriile semnificatii, m-am gandit sa ofer aceste urari intr-un fel care sa exprime toleranta, diversitate si de ce nu, sa aduca zambete pe fetele tuturor. Fie ca e vorba de oameni mai mult sau mai putin religiosi, traditionalisti sau moderni, care il asteapta pe Iepuras, care asteapta miracole sau care nu asteapta nimic, fanatici sau retinuti, gurmanzi sau vegetarieni, artisti sau corporatisti.





Si acum.. mielul nonconformist va ureaza Paste Fericit! :)







Si nu in ultimul rand.. Paste Fericit dragi internauti de pretutindeni !!! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu!