21 iulie 2010

Ofera un tablou cadou!

Ai oferit vreodata un tablou cadou? Nu? S-ar putea sa fie cel mai inedit cadou pe care l-ai oferit vreodata, mai ales daca in tabloul respectiv apari tu sau persoana draga tie.

Nu e vreo gluma si nici o incercare de a promova vreun pictor amator din anturajul meu :) De fapt este vorba despre o intentie de-a mea de a va prezenta cateva site-uri inedite peste care dau in lungile mele vizite pe Internet.

Si incepand seria articolelor despre "Ce puteti cumpara misto de pe Internet", va prezint Painted Souvenirs: un site de unde poti comanda online tablouri in ulei, in creion sau in acuarele, reproduceri dupa pozele tale preferate. Nu trebuie decat sa uploadezi poza in format digital, sa spui ce fel vrei tabloul si dupa ce vezi rezultatul il primesti prin posta acasa.

Ideea mi se pare misto prin prisma faptului ca poti comanda un astfel de tablou online, fara nici un fel de efort din partea ta (ore petrecute pe post de "model", plimbat prin ateliere etc.) si poate reprezenta un cadou inedit si o supriza placuta pentru oricine ar primi un astfel de tablou.

Desi nu cred ca as tine in casa un tablou cu propria mea figura, mie imi place ideea de a oferi cadou ceva frumos, unic si durabil.

Voua v-ar placea sa primiti un astfel de cadou? Sau ati cumpara asa ceva?


Disclaimer: tin sa mentionez ca nu am folosit serviciile acestui site, deci nu pot garanta pentru calitatea lor.