14 octombrie 2010

Castiga un bilet la Animest!

Luuume lumeeee!! Participati la cel mai important eveniment cultural din aceste zile! Daca nu v-ati dat seama de unde vine toata aceasta forfota de prin Bucuresti, incepand cu data de 8 si pana pe 17 octombrie se desfasoara in salile de cinema Patria, Union si Scala dar si in Club Control Animest, cel mai mare festival de film de animatie din Romania.

Pentru cei care nu au apucat inca sa mearga la un film de animatie din cadrul Animest (dar si pentru fanii inraiti ai genului :p), pun la bataie o invitatie pentru 2 persoane la oricare din programele din ultimele zile ale festivalului, respectiv sambata si duminica.

"Tot ce trebuie sa faceti" - vorba cliseului - e sa-mi spuneti la care din filmele din week-end v-ar placea sa mergeti si de ce! Daca nu v-ati hotarat inca, consultati detaliile programului Animest.

ATENTIE! Concursul e valabil din momentul publicarii acestui post si pana maine, 15 octombrie, ora 17. Astept parerile voastre "anime-file" in comentariile de pe aceasta pagina dar si de pe pagina mea de Facebook (Valabil doar pentru cei pe care ii am deja in lista de prieteni. Like-urile nu intra in concurs! :p)

Castigatorul va fi desemnat pe criterii subiective (adica mesajul trebuie sa-mi placa mult) sau la nevoie pe criterii de "sorti". El/ea va fi anuntat(a) maine seara la ora 18 pe aceleasi cai! Cam pe la aceeasi ora, fiti pe langa mail ca sa va ridicati premiul in aceeasi zi!

Ne vedem la cinema! Beeeeheeheee!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasati un comentariu!